Statist og fant en Iphone.

YO! I går fikk jeg pluttselig en melding av en kompis som lurte på om jeg ville vere med som statisk i en musikk video. Jeg hadde ikke noe spessielt og finne på så jeg slang meg med. Det var musikk video til Freddy DeTorres. husker ikke hva låta het. Det var kult, fikk pølser og pizza.

Her er fra innspillinga


Musikkvideo innspillinga fant sted i bygningen ved siden av Blå. Da hørte jeg noe live musikk.
Her ser vi Frank Znort Quartet i action. Magdalena er med der, hun som spiller på 3 låter på mixtapen min som kommer snart.


YO! Koselig


Bildet fra broa på Blå. Våren er her vøttø !!! KUUUUUUUUUUUUUUULT !!!!


På lørdag fant jeg en Iphone på bakken. Så meg rundt og ingen folk. La den i lomma og etter 2 min ringte den. Det stod "JAA9". Det måtte jo vere "Jaa9 og Onkl P" Jaa9. Det stemte, dem kjenner jeg jo fra før. Laget låter med dem vøtt. Det viste seg at mobilen tilhørte en fra managmentet dems. Fikk levert den tilbake i går og vedkommende ble veldig glad.

HAJOKEN !



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tonna Brix

Tonna Brix

3, Oslo

For tia jobber vi fulltid med kampanjen "Vendepunkt", som er et voldsforebyggende tiltak mot vold i hjemmet. Vi har fått støtte av Gjensidige Fondet til å holde 100 foredrag dette skoleåret rundt om i Norge! Mer info her: http://www.dittvendepunkt.no LAST NED PLANNETN 3 på www.kingsize.no/hajoken

bloglovin
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits