Tonna Brix annbefaler julegaver!

Vi i Tonna Brix var innom Lokk Shop i Torggata 22 og handlet julegave. Knall mye fete capser her!   Skarru handle julegaver så gjør'e HER sa folk!!  Sjekk fæisbukksiden dems https://www.facebook.com/lokkshop   . Det koselige her er at man kan få costum cæpps. Velg hva du skal skrive eller ha med egen logo. De har en maskin som liker søm og sy og tråder i farger. Den bruker ca.20 min. Jeg selv tror at i år 2068 så bruker den litt kortere tid. Kanskje 12min. Om denne maskinen sydde bokstaver og logoer i 1543 så tipper jeg på 9 timer. Bra at det finnes utvikkling og at den faktisk går fremover og målet er at ting skal bli fint for alle.

 

Bursdag & Julegave til kompis Martin Massiv !!!  Evneverk!!!

 

 

 

En av mine favoritter som pakkes inn i gavepappir er q-tips. De er fine. Eller rett og slett kjøp piano til folk. Et piano er fint til folk i alle  aldre. Kanskje halvbroren din på 23 år vil bli glad for et piano.  Eller naboen din på 7.   JA!    Et annet tips er gavekort på malerier fra meg. Hajokens gavekort kan bestilles på internett. Ta kontakt.
En kaffe som smakte av sukker!  Slapp av med en sånn fin kaffe etter julestresset. Få sukker i blodet og bli blid.

 

En annen julegave du børr kjøpe med pengene dine er KRUTT-KIM boka! Kompis Andre Jensen er mannen bak og jeg selv har en gjestestripe. Absurd humor er din greie? Næmmen så fint da!!

 

Her er salt&pepper greier. Det børr du kjøpe etter en caps og bok. YO sa folk!! Disse 2 krydderene er fine og gjør mat og andre ting bedre. Det smaker litt bedre. Foreksempel fisk som i utgangspunktet ikke smaker all væææærden, blir litt bedre. Altså litt. LITT!!  Jula smaker LITT bedre med salt og dette andre krydderet med navn pepper.  Du kan selv velge hvilken som er din favoritt. Opp til deg som kunde med penger som må brukes i jul. JUL!!!

@hajoken (jajaja, Twitter og Insta)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits