Vi var på God Morgen Norge.

Vi i Tonna Brix ble invitert til God Morgen Norge på Tv2. Du kan se det hele HEEERRR!!!   .  Ikke alle barn gleder seg til jul.   Bildet under her tokk jeg rett etter live sendinga. Programlederen og Hakan hadde mye å snakke om. Dette var jo starten på en lang og stor dag men mye å gjøre. Etter Tv2 var det for min del å handle litt julegaver, stikke i studio for å rydde litt og gjøre forberedelser. Hvorfor? Jo..... Hakan (Tabasco) ble spurt om å vere med på en NRK dokumentarserie. Han stillte opp og vi skulle filme noe i studio og intervju med oss. Jeg blir jo en bitteliten del av episoden med Hakan. Han skulle filme hele dagen etter. Stort prosjekt. De ble med oss videre til Agenda X (SJEKK HHER!!) der skulle vi holde foredrag/konsert. Det gikk knallbra selv med kamera og lys i trynet. Etter det igjen gjorde Hakan (Tabasco) intervju med Aftenposten. Så kjøp Aftenposten i morgen, altså 20.desember. Lang intens dag kan man jo si. Spess for my man Hakan.

 

Her rett før vi skal i soffaen live på Tv2. Var noen pene jenter der. Syntes jo jeg da.   Legg også merke nil den lille rødeknappen på genseren!!!  Sjekk nå HEERRR DA!!!

 

 

 

Her er jo Nrk teamet på plass der vi spiller inn musikken vår.   Hør låta Løvetannbarn HEEERR!!!  (SoulT on the beat!)
Sjekk Facebooksiden vår HEEERRR!!!!  Se gjerne musikkvideoen vår Vendepunkt HEEERR!  . Den er støttet av Krisesenterseriteriatet (http://www.krisesenter.com/) , Justisdepartementet og Barn og likestillingsdepartementet.

Sjekk LokkShop HEEERR!!!!

@hajoken #hajoken #tonnabrix

 

 

 

2 kommentarer

Cassandra Lysgård

19.12.2014 kl.23:20

Hørtes ut som en spennende dag! :)

May Lis

28.02.2015 kl.18:25

Hehe, satte på "Løvetannbarn" her hjemme nå, dattera sitter i sofaen og digger :)

Bra tekst, like imponert som jeg ble når jeg hørte "vendepunkt" for første gang :)

Skriv en ny kommentar

hits